10 Auala o le a Suia ai le Alamanuia Gaosimea ile 2021

10 Auala o le a Suia ai le Alamanuia Gaosimea ile 2021

O le 2020 na aumaia suiga i le fale gaosi oloa e toaitiiti, pe afai ei ai, na vaʻaia;ose fa'ama'i fa'alelalolagi,se taua tau fefa'ataua'iga,se mana'omia tele mo tagata faigaluega e faigaluega mai le fale.Faʻasaʻo soʻo se tomai e vaʻai ai le lumanaʻi, o le a se mea e mafai ona tatou manatu e uiga i suiga o le a oʻo mai i le 2021?

I lenei tusiga, o le a tatou vaʻavaʻai i auala e sefulu o le a suia pe faʻaauau pea ona suia le fale gaosi oloa ile 2021.

1.) Aafiaga o galuega mamao

Ua leva ona feagai le au gaosi oloa ma mataupu lauiloa i le sailia o tagata faigaluega agavaa mo le pulega ma matafaioi lagolago.O le aliaʻe mai o se faʻamaʻi faʻavaomalo i le afa muamua o le 2020 na faʻateleina ai lena tulaga, ona o le tele o tagata faigaluega na faʻamalosia e galulue mai le fale.

O le fesili o loʻo tumau pea o le a le tele o le faʻamamafa i galuega mamao o le a aʻafia ai galuega i lea aso ma lea aso o se fale gaosi oloa.Mata e mafai e le pulega ona va'aia lelei tagata faigaluega e aunoa ma le auai fa'aletino?O le a faapefea e le fa'aauauina pea o le fa'aautomatika i falefaigaluega ona a'afia ai le una'i e faigaluega mai le fale?

O gaosiga o le a faʻaauau pea ona suia ma fesuiaʻi aʻo faʻaalia nei fesili i le 2021.

2.) Fa'aeletise

O le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina i le vaega o kamupani gaosiga o le manaʻoga ina ia sili atu le faʻalauiloaina o le siosiomaga ma le vafealoai, faʻatasi ai ma le faʻaitiitia o tau o le malosi faʻafouina, ua mafua ai le faʻatupulaia o le eletise o le tele o vaega o gaosiga o pisinisi.O lo'o aga'i atu falegaosimea mai masini suau'u ma kesi i le eletise.

E oo lava i fanua masani e faalagolago i le suauu e pei o felauaiga e vave ona fetuunai i se faʻataʻitaʻiga eletise.O nei suiga e maua ai le tele o faʻamanuiaga taua, e aofia ai le tutoʻatasi sili atu mai le faʻaogaina o suauu i le lalolagi atoa.I le 2021, o le fale gaosi oloa o le a faʻaauau pea le eletise.

3.) Tuputupu ae o le Initaneti o Mea

Le Initaneti o Mea (IoT) e faʻatatau i le fesoʻotaʻiga o le tele o masini tatou te faʻaogaina i aso uma.O mea uma lava mai a tatou telefoni i a tatou toasters e fetaui lelei ma le WiFi;gaosiga e leai se eseesega.O le tele ma le tele o vaega o fale gaosi oloa o loʻo aumaia i luga ole laiga, pe o loʻo i ai lena gafatia.

O le manatu o se Initaneti o Mea e aofia ai folafolaga ma faʻalavelave mo tagata gaosi oloa.I le tasi itu, o le manatu o le masini mamao e foliga mai o se ipu paia mo le alamanuia;le tomai e faʻapolokalame ma faʻatino meafaigaluega masini masini e aunoa ma le tuʻu vae i totonu o le fale gaosimea.O le fa'atauaina o le tele o masini masini e fa'apipi'iina i luga ole Initaneti e foliga mai e mafai ai ona maua le manatu ole fale gaosi moli.

I le isi itu, o le tele o vaega o le faʻagasologa o pisinisi e aumai i luga o le initaneti, o le tele foi lea o le ono mafai ona faʻalavelaveina e tagata taʻavale poʻo le le lelei o le saogalemu o Initaneti.

4.) Toe faʻaleleia pe a maeʻa le faʻamaʻi

O le 2021 o loʻo i ai se folafolaga sili mo le faʻaauauina, a itiiti mai o se vaega toe faʻaleleia mai le faʻamaʻi-aʻafia o le pa'ū o le tamaoaiga o le 2020. A'o toe tatalaina pisinisi, o le manaʻoga faʻatumauina ua mafua ai le vave faʻaleleia i nisi o vaega.

Ioe, o lena toe faaleleia e le o mautinoa e atoatoa pe lautele;o nisi vaega, e pei o talimalo ma femalagaaiga, o le a tele tausaga e toe faʻaleleia ai.O vaega o gaosiga e fausia i luga o ia alamanuia e ono umi se taimi e toe fa'aleleia ai.O isi mea - pei o le faʻaitulagi faʻamamafa o le a faʻaauau pea ona faʻatulagaina le gaosiga i le 2021 - o le a taʻitaʻia ai le faʻateleina o manaʻoga ma fesoasoani e faʻamalosia le toe faʻaleleia.

5.) Fa'amamafa fa'aitulagi

I se vaega ona o le faʻamaʻi, o loʻo faʻafeiloaʻi e le au gaosiga o latou mafaufau i le lotoifale nai lo le lalolagi.O le siʻitia o tau, faʻaauau pea o taua tau fefaʻatauaʻiga, ma o le mea moni o le paʻu o fefaʻatauaʻiga ona o le coronavirus ua fesoasoani uma i le suia o faʻamoemoega mo sapalai sapalai pisinisi.

Ina ia tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, o oloa mai fafo mai Saina ua paʻu ona o taua tau fefaʻatauaʻiga ma le le mautonu e taʻitaʻia ai le au gaosi oloa e saili laina o sapalai.Ole suiga faifaipea ole upegatafa'ilagi o feagaiga ma feagaiga tau fefa'ataua'iga e fa'atonutonu ai oloa fa'aulufale mai ma fa'atau atu i fafo, ua mafua ai ona fa'amuamua nisi pisinisi i maketi fa'aitulagi.

I le 2021, o le a faʻaauau pea ona taʻitaʻia le mafaufau faʻaitulagi i le faʻateleina o filifili sapalai i totonu o le atunuʻu;"faia i Amerika" i se taumafaiga e sili atu le puipui e tetee atu i fesuiaiga o suiga o tulafono faatonutonu faaulufale mai ma auina atu i fafo.O isi atunu'u muamua-lalolagi o le a va'aia faiga fa'apena, ona o taumafaiga "toe fa'aleleia" e fa'ateleina ai lagona tau tupe.

6.) Manaomia mo le maufetuuna'i

O le fa'ate'ia o le alia'e mai o se fa'ama'i fa'alelalolagi i le amataga o le 2020, fa'atasi ai ma le fa'aletonu o le tamaoaiga, ua na'o le fa'amaninoina o le taua o le maufetu mo tagata gaosi oloa.E mafai ona ausia le maufetuuna'i i le tele o auala, e aofia ai le fa'avasegaina o suiga o sapalai ma le taliaina o le numera, ae e fa'atatau tonu lava i metotia o le puleaina o tupe.

Faʻatapulaʻaina o aitalafu, faʻateleina le tulaga o tinoitupe, ma faʻaauau pea ona faʻaalu tupe fesoasoani uma e faʻaleleia ai le maufetuunaʻi o se kamupani.2021 o le a faʻaauau pea ona faʻaalia le manaʻoga mo kamupani e faʻaleleia ma le iloa le maufetuunaʻi e faʻaleleia atili ai suiga.

7.) Fa'ateleina numera

Faatasi ai ma le eletise ma le Initaneti o Mea, ua folafola mai e numera o le a faʻaauau le suiga tele o gaosiga i le 2021 ma tua atu.O le a feagai le au gaosi oloa ma le manaʻoga e faʻaogaina se fuafuaga faʻafuainumera e aofia ai mea uma mai le teuina o faʻamaumauga faʻavae i luga ole ao ile maketi faʻatau.

Ole fa'atekonolosi fa'alotoifale o le a aofia ai vaega ole fa'aeletise ma faiga IoT o lo'o ta'ua i luga, e mafai ai ona sili atu le mata'ituina o le fa'aogaina o le eletise ma le fa'aaogaina o le malosi.Fa'atekonolosi fafo e aofia ai le fa'aogaina o manatu fa'atauga fa'atekinolosi ma fa'ata'ita'iga B2B2C (Pisinisi i pisinisi i tagata fa'atau).

E pei o le IoT ma le eletise, o le numera o le a faʻaosofia e le faʻamaʻi o le lalolagi.Kamupani o loʻo taliaina numera - e aofia ai mea e taʻua o le "fanau numera" gaosi oloa na amata i le numera numera - o le a sili atu ona sili atu le tuʻuina atu e faʻatautaia le 2021 ma tua atu.

8.) Manaomia se taleni fou

O le numera o se tasi o le tele o faiga mo le 2021 e manaʻomia ai se auala fou i le aufaigaluega mo le gaosiga o pisinisi.O tagata faigaluega uma o le a manaʻomia ona mafai ona galulue i se siosiomaga numera, ma o le a manaʻomia le tuʻuina atu o aʻoaʻoga e aumai ai tagata faigaluega i ni tulaga faʻavae.

A o faʻaauau pea le faʻaleleia o le CNC, robotics faʻasolosolo, ma isi tekinolosi faʻaautomatika, o le manaʻoga mo taleni sili ona tomai e pulea ma faʻaogaina ia masini o le a faʻateleina.E le mafai e tagata gaosi oloa ona toe fa'alagolago i fa'ata'ita'iga o tagata faigaluega "le'o tomai" ae o le a mana'omia le fa'afaigaluegaina o tagata talenia e galulue fa'atasi ma tekonolosi fa'aonaponei.

9.) Fa'atekonolosi fou

2021 o le a vaʻaia tekinolosi fou faʻaauau ona suia le gaosiga.Toeitiiti atoa le lua vaetolu o le US gaosi oloa ua uma ona faʻaaogaina tekinolosi lomitusi 3D i se vaega faʻatapulaʻa.Lomitusi 3D, CNC mamao, ma isi tekinolosi gaosiga fou e ofoina atu le gafatia tele mo le tuputupu ae, aemaise lava i le tuufaatasia o le tasi ma le isi.3D lomitusi, o se faʻaopoopoga gaosiga faʻagasologa, ma le CNC, o se faʻagasologa faʻaitiitia, e mafai ona faʻaoga faʻatasi ma le tasi ma le isi e gaosia ma faʻamaeʻaina vaega sili atu ona lelei.

O masini faʻapitoa e iai foʻi folafolaga sili;a'o le fa'aeletise e mafai ona fa'aleleia ai felauaiga va'a, e mafai e ta'avale fa'ata'avaleina ona suia atoatoa.Ma o le mea moni, o le gafatia o AI mo le gaosiga e toetoe lava a le gata.

10.) Faatelevave atinae oloa taamilosaga

O ta'amilosaga o oloa e sili atu le saoasaoa, fa'atasi ai ma le fa'aleleia atili o le tu'uina atu o filifiliga, ua uma ona fa'ailoga i le gaosiga.18-24 masina le fa'atupuina o oloa ua fa'akonekarate i le 12 masina.O alamanuia sa fa'aogaina muamua le ta'amilosaga ta'i kuata po'o le vaitau ua fa'aopoopoina le tele o fa'aaliga laiti ma fa'alauiloa e toetoe lava a faifai pea le tafe mai o oloa fou.

A'o fa'aauau pea ona tauivi faiga fa'ao'o ina ia fa'afetaui le saoasaoa o le atina'eina o oloa, o tekinolosi ua fa'aaogaina e folafola e fesoasoani e o'o lava i faigata.Drone tu'uina atu faiga ma otometi felauaiga o le a mautinoa ai o le tafe faifai pea o oloa fou e oʻo atu i le tagata faʻatau ma sili atu le saoasaoa ma le faʻamaoni.

Mai galuega mamao i va'a ta'avale a le tagata lava ia, o le 2021 o le a molimauina le fa'aauauina o le fa'atupulaia o tekonolosi fa'atasi ai ma le gafatia e toe fa'afouina ai le fale gaosi oloa.


Taimi meli: Sep-03-2021